Sider

torsdag den 22. november 2012

Bulkmania - opskrifter til seriøs vægtforøgelse

Opskriftbog forfattet af Butcher's Garage's Konkurrencehold

Off-season bulking kan være en både dyr og kvalmende affære som kræver seriøs dedikation og viljestyrke. Jeg har tidligere lavet en liste over pris pr. 100 kcal for forskellige madvarer for at identificere det billigste/letteste bulking-medie (se den her). Efter ca 2 måneders kamp med vægten har jeg, sammen med nogle af holdkammeraterne fra Butcher's Competition Team, gjort mig nogle erfaringer omkring gode opskrifter til at få mange kalorier ned uden at det bliver alt for vammelt eller uoverskueligt.

Cream-cocoa (ca. 1200 kcal.)
Lækker lille milkshake der er smask-potent i forhold til kalorietæthed. Kan suges i et drag. Sådan en kal ekstra om dagen skulle være tilstrækkeligt til at lægge mindst 1 kg på om ugen. 
500 ml kakaomælk blandes med 250ml fløde og nydes herefter dejligt afkølet.

PB-smoothie (ca. 2200 kcal.)
Forestil dig evnen til at indtage et helt glas peanutbutter på en gang. Før var det umuligt på grund af den ekstremt besværlige konsistens, men her har du metoden til at gøre det hver dag, uden problemer. Tak til kalorietroldmanden Sebastian Klindt.
1 glas peanutbutter (300-350g, uden tilsat sukker) blendes sammen med 400ml sødmælk. Tilføj en skefuld kakaopulver for smag hvis det ønskes.

Peanutbutter-jelly mix (ca. 2800 kcal.)
Lækkert ser det ikke ud, men det smager himmelsk og er smækfyldt ed energi.
En klassiker der fortjener at blive nævnt i enhver liste over effektivt bulk. Blandes i en bøtte og spises med ske under og efter træning, som var det en form for guddommelig muskelgrød.
1 glas peanutbutter (300-350 g, med eller uden tilsat sukker) blandes grundigt sammen med 1 glas syltetøj efter eget valg (stikkelsbær er min personlige favorit).

PR-eleksir (ca. 2050 kcal.)
Med-opfinder (og holdkammerat til The Frontline) Mr. Nice Guy aka. Nicolai Mainz med ingredienserne klar.
Opfundet til The Frontline i CrossFit Malmö. Uden tvivl en af grundene til Team Bacon & Veins' pragtpræstation. Især blandet med Hardwell eller Avicii på anlægget er der grundlag for både bulk og adskillige personlige rekorder. Bland, drik, trip, lav INSTANT PR!
Køb en 2-liters dunk uhomogeniseret økologisk sødmælk, drik af den så der bliver plads nok til at hælde 500ml koncentreret økologisk jordbærsaft i. Hæld sammen og ryst grundigt. Så er der serveret!

Sleepy Time slumre-bulk-smoothie (ca. 1500 kcal.)
Perfekt til at loade op på alt muligt sindssygt lige inden kroppen får ro til at SUGE næring til sig. Enhver fornuftig læge vil anbefale et massivt kalorie-overload lige inden sengetid. Giver god og rolig søvn og renser arterierne for propper mens du sover.
Blend 3 spsk koldpresset olie, 250ml sødmælk, 250ml piskefløde, ca en håndfuld hindbær, 50g 80% mørk chokolade, 1-2 spsk peanutputter, og evt lidt proteinpulver og kokosmælk hvis man lyster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar